Най-доброто решение и за семействата, и за индустрията, е таван

...
 Най-доброто решение и за семействата, и за индустрията, е таван
Коментари Харесай

Нинова от Белица: Борисов иска да се забрави 12-годишното му пагубно управление. Няма как да стане

 Open photo

 

„ Най-доброто решение и за фамилиите, и за промишлеността, е таван на цените на енергоносителите. Защо всички партии, с изключение на Българска социалистическа партия, мълчат по този въпрос? Говорим го единствено ние от месеци. Онзи ден най-сетне и Европейската комисия го сподели. Половин Европа го направи. Защо би трябвало да сме все на опашката и да чакаме някой различен да ни споделя какво да вършим. “

 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при визитата си в Благоевградска област.

 

Заедно с лидера на листата на “БСП за България “ в Кърджали проф. Георги Михайлов, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и регионалният ръководител на БСП-Благоевград Валери Сарандев, се срещнаха с кмета на Белица Радослав Ревански, както и със симпатизанти и жители от региона. Днес те посещават гр. Белица, с. Баня, гр. Банско и гр. Гоце Делчев.

„ В тази акция всички са се хванали за гушите, а никой не споделя какво съответно ще направи на 3 октомври в Народното събрание. Ние ще гласуваме за таван на цени, свръхпечалбите на енергийните сдружения да се преразпределят заслужено на тези, от които са насъбрани - семействата и промишлеността. Веднага да приемем разбиране “енергийно небогати “ и да подкрепим тези хора. Да се вдигне минималната заплата и да се преизчислят пенсиите. Училища, лечебни заведения, църкви да се върнат на контролирания пазар “, сподели още Нинова и даде период до края на октомври.

По думите ѝ това е голяма работа, която изисква промени в над 10 закона. „ Никой не мисли за това. Говорят се единствено клишета, дават обещание се нереални неща, лее се популизъм. Борисов щял още на другия ден след изборите да смъкна цената на бензина. По негово време всичко било мед и масло. Ние въпреки всичко не страдаме от амнезия. При Борисов бяхме на първите места по корупция, беднотия, неприятно опазване на здравето, смъртност. Бедността е разследване и от тази корупция. 10 милиарда годишно потъваха в джобовете на защити хора, а преизчисляване на пенсиите коства 1.3 милиарда Безплатни учебници за децата - 30 млн., безвъзмездни медикаменти за деца - 150 млн. Като се спрат кражбите, пари ще има за всичко “, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия.

„ Борисов желае да се не помни 12-годишното му ръководство и да се препере през евроатлантическо държавно управление, не му се получи. Сега желае през национално избавление, единствено и единствено да се върне. Но ГЕРБ е в изолираност. Те не могат да създадат държавно управление и да дадат непоклатимост и сигурност. А България и народът ни през днешния ден имат потребност тъкмо от непоклатимост, сигурност, предвидимост. Ние бяхме въплъщение на това в последните два Народното събрание и ще останем такива. Ясно и очевидно е какво свършихме в ръководството - стабилизирахме стопанската система и подкрепихме хиляди деца, млади фамилии, служащи, земеделци, пенсионери в най-тежките зимни месеци. Ясно и очевидно е защо ще се борим и кого ще пазиме и в последващо ръководство. Ако желаете обществена, сигурна и постоянна страна, ни подкрепете с номер 28 в бюлетината “, прикани Корнелия Нинова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР